Billiga råvaror, fantastiskt resultat, lite jobb. Skål!
Pull of pork. Jag kan inte komma på något bättre vis att tillaga kött. Din egen innsatts kräver 5 minuter, sen gottar den sig i ugnen i 5 till 7 timmar. Vel bekommen.
Gör så här:
lägg ditt kött rätt upp och ner i en ugnssäker form eller gryta, häll över marinad och stek på 150 grader i minst 5 timmar. Sen tar du ut köttet och river sönder det med en gaffel, blandar med såsen/marinaden och serverar.
Jag skulle gärna ge er vårt recept på marinaden, men det är nog omöjligt. När det tillverkas marinad i detta köket är Melker idol, och man har i "allt efter behag". Här gäller det att taga vad man haver och köra på. Vi använde bland annat: Soya (söt och vanlig), rapsolja, tomatpure´, wochester sås, rödvins-vinäger, whiskey (rökig) ,MYCKET vitlök, MYCKET torkad chili, paprika pulver, lökpulver.....
Kör allt i en mixer.
Kött: Här kan du välja svinestek, nakkekotletter, fläsk karre´.....
Aldrig fel med en guiness till.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar