.

.

mandag 14. januar 2013

PULL OF PORK



Bjud din älskade på det här, och du är hemma! Det är så vansinnigt gott att jag o M. ska äta det för andra kvällen på rad.

Billiga råvaror, fantastiskt resultat, lite jobb. Skål!

Pull of pork. Jag kan inte komma på något bättre vis att tillaga kött. Din egen innsatts kräver 5 minuter, sen gottar den sig i ugnen i 5 till 7 timmar. Vel bekommen.


Gör så här

lägg ditt kött rätt upp och ner i en ugnssäker form eller gryta, häll över marinad och stek på 150 grader i minst 5 timmar. Sen tar du ut köttet och river sönder det med en gaffel, blandar med såsen/marinaden och serverar.


Jag skulle gärna ge er vårt recept på marinaden, men det är nog omöjligt. När det tillverkas marinad i detta köket är Melker idol, och man har i "allt efter behag". Här gäller det att taga vad man haver och köra på. Vi använde bland annat: Soya (söt och vanlig), rapsolja, tomatpure´, wochester sås, rödvins-vinäger, whiskey (rökig) ,MYCKET vitlök, MYCKET torkad chili, paprika pulver, lökpulver.....
Kör allt i en mixer.

Kött: Här kan du välja svinestek, nakkekotletter, fläsk karre´.....

Aldrig fel med en guiness till.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar