.

.

onsdag 12. november 2014

Äggmuffins med blåmögelost och tomat










Hej sötnos!

Hos mig har det precis pipit till i brunchklockan och jag har slängt ihop några muffins. Rent smakmässigt har dessa bakverk tagit sig till en annan nivå sedan jag kom på att jag kunde slänga ner lite mögelost i smeten. Utseendemässigt däremot har det inte hänt så mycket, äggmuffins är fula helt enkelt, ingen ide att bråka. Ha en underbar dag, puss på näsan! 

6 stycken muffins:

4 ägg
1 dl grädde
1 dl riven ost
1 msk fiberhusk
blåmögelost
cocktailtomater
peppar

Blanda ägg, grädde och den rivna osten i en bunke. Fördela smeten i 6 formar, och lägg i en delad tomat och en bit mögelost i varje form.

Grädda i ugnen 25 minuter på 175 grader


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar