.

.

mandag 10. juni 2013

Glutenfria våfflor med egen sylt





Hej!!

Hoppas att du har det härligt! Själv är jag på väg upp i soffan efter en lååång dag på jobbet. Det vankas dipp, chips och Hangover 3(!) :) Skönt...

Så tänkte jag att jag kunde skriva ned receptet på dom goda våfflorna jag gräddade häromdagen, det blev till en dunder frukost! Sylten är ochså enkel att svissa ihop, och så står den sig några dagar i kylskåpet. Puss på näsan!

 Våfflor:
2 ägg
1 dl vispgrädde
1 dl mandelmjöl
1 tsk bakpulver
0,5 msk fiberhusk
1/2-1 tsk vaniljpuver 
lite salt


Sylt:
2 dl goda bär, frysta är toppen
1-2 msk vatten
2 msk socker
1 msk potatismjöl

koka ihop det i en liten gryta och låt det småputtra i 4 minuter. Färdigt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar