.

.

mandag 21. januar 2013

Fiskpinnar




Egna fiskpinnar är helt enkelt skita gott. Tur för mig, M. var ute och satte garn/nät idag, och vi har fått fisk för flera veckor framåt i tid. Alla frysfack är fulla. Igår blev det ju som sagt fiskekaker, idag fiskpinnar, plus en gigantisk fiskegratäng. 

Det känns lite som att bo i et industrikök.

Så här gör du goda fiskpinnar:
Dela fiskfileer i (vad du tycker är) lagom stora bitar. Torsk, hyse/kolja, långa är fiskar som fungerar super.
Dubbelpanera ( doppa bitarna i mjöl, sen vispat ägg, sen ströbröd)
Stek i riktigt smör på medel värme 

Jag tycker om att äta gurkmajonäs och broccoli till.

Gurkmajonäs är kort och enkelt majonäs + bostongurka. Underbart!


1 kommentar:

  1. Woho! Tack för tips! Jag skall försöka mig på detta. Såg så delikat ut :) Så underbart det låter med eget fiske!

    SvarSlett