.

.

onsdag 4. september 2013

Restgarns-tofflor


För att hitta den där bortkomna kreativiteten som jag skrivit om tidigare har jag nyligen gett mig i kast med ett nytt projekt. Jag ska lära mig att virka :) Jag blir ju så osaligt inspirerad varje gång jag öppnar Sanna Vatanens bok, och för första gången i mitt liv har jag följt ett mönster. Mamma kommer att bli stolt!

Som oskulds projekt bestämde jag mig för att virka dessa ugg liknande tofflor.  Älskar orginalet, fär se hur mina blir. Nu är det bara skaften kvar. Puss och kram!!


3 kommentarer:

 1. Hekling ser liksom så enkelt ut, men det syns jeg ikke det er... Men har så lyst til å bli flink, men føler jeg har prøvd og prøvd. Kanskje jeg må få meg en litt større heklenål og at ting da blir enklere (fordi jeg ser de forskjellige "hullene/stingene" bedre)

  -Hlin

  PS: DU er en inspirasjon selv om du ikke føler det selv!

  SvarSlett
  Svar
  1. Du är så go, så snällt skrivet!

   Och nej, hekling är ingen lek. Men med en stor heklenål blir det om inte lättare, iallafall skojigare och snabbare :) Kolla in den här: http://viewitem.eim.ebay.no/Crochet-Hook--PONY--20mm/290963590231/item Med den kan du göra roliga mattor/tepper tex. Om du har kläder som du inte kan använda är det perfekt att laga "garn" av dem, sen kan du hekla av det :)

   Kram!

   Slett