.

.

onsdag 1. mai 2013

Cheddarburgare med rödbetor och glutenfria bröd

Hej du!
Regnet fullkommligt öser ner, det stormar och viner. Det som kunde ha blivit en mysig fridag ute i det gröna förvandlades till en grå innesittardag. Såhär mot kvällen kan jag vemodigt konstatera att dagen kom och gick utan att jag presterade några underverk över huvudtaget..... för man kan väl inte kalla hamburgare med smällt cheddarost, ugnsbakade rödbets-pommes och glutenfria hamburgerbröd för underverk....  

Rödbetor med ringlad olivolja, honung, salt och peppar



Glutenfria hamburgerbröd 8 st:
2 dl sesamfrön
2 dl riven ost
4 ägg
1 tsk fiberhusk
2 tsk bakpulver
salt
vallmofrön
 Kör sesamfröna i en mixer. Sen blandar du ihop alla ingredienserna, och klickar ut 8 bröd på en plåt. Strössla med vallmofrön och grädda i 20 minuter på 175 grader :)
Barnmeny
Serveras gärna med fetakräm

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar